βατόμουρο κετόνη δοσολογία – πόσο θα πρέπει να πάρω;


Βατόμουρο κετόνη δοσολογία: Πόσο σμέουρων κετόνη πρέπει να παίρνετε;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον 100 mg/ημέρα πριν από τα γεύματα για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της σμέουρων κετόνη στο σώμα σας. Μπορείτε να πάρετε μόνο ένα μέγιστο 300 mg/ημέρα, και μόνο αν ξεκινήσατε σε 100 mg/ημέρα, έτσι ώστε να σας δεν σοκάρει το σώμα σας σε μια υψηλή δόση των σμέουρων κετόνες.

Είμαι σίγουρος ότι μπορείς! Σμέουρων είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, και περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά. Σμέουρα που έχουν πολλά οφέλη για την υγεία να προσφέρει.

Ωστόσο, προκειμένου να αποκτηθεί η συνιστώμενη ημερήσια δόση 100 mg της σμέουρων κετόνες, πρέπει επίσης να καταναλώνουν 90 λίβρες των σμέουρων-κάθε ΜΈΡΑ. Αυτό είναι ένα σωρό σμέουρο, για να μην αναφέρω ένα σωρό δαπάνες!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone από την επίσημη ιστοσελίδα

Γιατί ακριβώς 100 mg/ημέρα σμέουρων κετόνων;

βατόμουρο κετόνη δοσολογία – πόσο θα πρέπει να πάρω;Αυτό συνιστάται δόση βράζει κάτω σε πόσο σμέουρων κετόνες εργασία. Σμέουρων κετόνες μεταβάλλει μεταβολισμό του σώματός σας, αυξάνοντας τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης, λίπος και ζάχαρη, τη ρύθμιση των ορμονών. Με υψηλότερο adiponectin, το σώμα σας έχει περισσότερο διαθέσιμο γλυκόζης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ενέργεια, ειδικά όταν ασκείστε.

Βατόμουρο κετόνες επίσης να ενθαρρύνει την απελευθέρωση της θερμότητας από καφέ λιπώδης ιστός (BAT), ένα ειδικό είδος του λιπώδους ιστού, που παρέχει το σώμα σας με την ενέργεια θερμότητας. Επιπλέον, το βατόμουρο κετόνες αυξήσει την ικανότητα της νορεπινεφρίνης, μια ορμόνη που διασπά τα λίπη σε λιπαρά οξέα.

Σε χαμηλές συγκεντρώσεις, η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα θα ήταν ιδανικό για άσκηση. Βατόμουρο κετόνες, ως εκ τούτου, σας βοηθήσει να πάρετε την ενέργεια για να ασκήσουν και να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε καταστήματα ενέργειας του σώματός σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κάψετε λίπος πιο αποτελεσματικά.

Στις υψηλές συγκεντρώσεις, βατόμουρο κετόνες θα μπορούσε να αυξήσει καρδιακό ρυθμό και το αίμα τα επίπεδα σακχάρου σας πέρα από τι το σώμα σας μπορεί να διαχειριστεί. Θα μπορούσατε να είστε νευρικός ή πυρετό, και αν δεν ασκούν, θα μπορούσατε να είστε ανήσυχος και αόριστες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς το βατόμουρο κετόνη εργασιακά επιδόματα

Δύο βασικές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι σμέουρων κετόνες εμφανίζονται να:

 • Τόνωση μείωση λίπους build μέχρι στο ήπαρ και συνολική μείωση του σωματικού βάρους μετά από 10 εβδομάδες.
 • Βελτιώσει την αερόβια ικανότητα των norephinephrine
 • Μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων σε υψηλές δόσεις
 • Αυξήσει το μεταβολισμό
 • Αυξάνουν τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης (η οποία έχει βρεθεί για να βελτιώσει την ευαισθησία ινσουλίνης)

Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δύο αυτές τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια εργαστηρίου, χρησιμοποιώντας μια δόση των 0.5-2.18g/kg που συσχετίζεται με μια ανθρώπινη δόση περίπου 80-340mg/kg.

Επομένως, αυτό θα ισοδυναμούσε με ισοδύναμες δόσεις των:

 • 870-3, 700mg σμέουρων κετόνη για ένα άτομο 150lb (68kg)
 • 1.100-5, 000mg σμέουρων κετόνη για ένα πρόσωπο 200 λίβρες (90kg)

Αυτές οι μελέτες επίσης έδειξαν ότι οι υψηλότερες δόσεις του βατόμουρο κετόνη οδήγησε σε βελτιωμένα αποτελέσματα.

Λόγω αυτές τις δόσεις συγκριτικά υψηλό σε σχέση με άλλες λίπος καύση ενώσεων, η τυπική ημερήσια δόση συμπλήρωμα βρίσκεται συνήθως μέσα στη σειρά 100-500 mg.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone από την επίσημη ιστοσελίδα

βατόμουρο κετόνη δοσολογία – πόσο θα πρέπει να πάρω;

πόσο σμέουρων κετόνη να πάρει το συμπλήρωμά σας;

Το δεύτερο σημαντικό παράγοντας που εξετάζει είναι το κόστος. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης φύσης, βατόμουρο κετονών είναι ένα ακριβό συστατικό, και αυτό οδήγησε σε πολλές χαμηλής ποιότητας σμέουρων κετόνη συμπληρώματα που απελευθερώνονται με περισσότερες πλήρωσης από πραγματική σμέουρων κετόνη εκχύλισμα.

Ως εκ τούτου, πολλές εταιρείες συμπλήρωμα προωθούν ένα 100mg με 300mg ως τη συνιστώμενη σμέουρων κετόνη δοσολογία ανά ημέρα, προκειμένου να πουλήσουν τους συμπληρώματα κετόνη φθηνότερα, και χαμηλότερη δόση σμέουρων.

Βατόμουρο κετόνη αποτελέσματα

Κοιτάζοντας τα δικά μας σχόλια των πελατών, σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις χαρτοπαικτικών λεσχών σε ανεξάρτητη εξέταση ιστοσελίδες, καθώς και σε μεγάλες e-commerce πλατφόρμες όπως το amazon φαίνεται ότι είναι ένας συσχετισμός μεταξύ υψηλότερα ποσά που δοσολογία και θετικές κριτικές, ειδικά όταν συνδυάζεται με μια υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Ως εκ τούτου προτείνουμε την παρακάτω λίστα όταν ψάχνουν να αγοράσουν ένα συμπλήρωμα κετόνη σμέουρων:

 • Πόσο σμέουρων κετόνη είναι εσείς να πάρει; Δοκιμάσετε και να πάρετε όπως κοντά σε ένα καθημερινή εξυπηρέτηση 500mg από καθαρή σμέουρων κετόνη απόσπασμα όσο το δυνατόν.
 • Υπάρχουν οποιασδήποτε πλήρωσης; Προσοχή στις χαμηλές δόσεις των σμέουρων κετόνη, που θα μπορούσε να δείξει πολλή σκόνη πλήρωσης που χρησιμοποιούνται αντί.
 • Το συμπλήρωμά σας περιέχει καφεΐνη ή άλλα ενεργά συστατικά; Καφεΐνη μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και αϋπνία, αν είστε καφεΐνη ευαίσθητα.
 • Τέλος, βεβαιωθείτε ότι σας συμπλήρωμα κατασκευάζεται σε ένα GMP και ISO9001:2008 ποιότητας διασφάλισης πιστοποιηµένη εργαστήριο, κατά προτίμηση στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ όπου ελέγχους ασφάλειας είναι αυστηρότερα.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone από την επίσημη ιστοσελίδα

βατόμουρο κετόνη δοσολογία – πόσο θα πρέπει να πάρω;

Έτσι τι πρέπει να κάνετε;

Να συμβουλεύεστε πάντα με το γιατρό σας προτού να προσπαθήσετε να ενσωματώσουν σας σχήμα γυμναστήριο σμέουρων κετόνες. Δεν υπερδοσολογίας: να μείνετε πάντα σε χαμηλή δόση επίπεδο, και μέχρι το επίπεδο μόνο εάν ο γιατρός σας σας δίνει το go-σήμα.

Θυμηθείτε: βατόμουρο κετόνες δεν είναι ο μόνος τρόπος ότι μπορείτε να χάσετε βάρος και να κρατήσει μακριά. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, και πρέπει επίσης να πάρουν τα πάντα με μέτρο, κετόνες σμέουρων που περιλαμβάνονται. Αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την υγιεινή διατροφή των σμέουρων κετόνες.

Βατόμουρο κετόνες έχουν πολλά υποσχόμενη ως ένα συμπλήρωμα απώλεια βάρους. Αλλά είναι συμπληρώματα, δεν μαγεία σφαίρες. Δεν είναι γραφτό να θεραπεύσει ή να αποτρέψει οποιαδήποτε ασθένεια, και δεν είναι το άλφα οποιοδήποτε σχήμα απώλεια βάρους και το-όλα. Θα πρέπει να αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής σας με την αφαίρεση όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας, καταναλώνουν μόνο τα νωπά παράγουν, πίνοντας πολύ νερό, κοιμάται καλά, μένοντας μακριά από το άγχος και να πάρει πολλή άσκηση.

Με μια ισορροπημένη, υγιεινή ζωή, μπορείτε να καρπωθούν τα οφέλη του βατόμουρου κετόνες στο έπακρο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Raspberry Ketone από την επίσημη ιστοσελίδα

βατόμουρο κετόνη δοσολογία – πόσο θα πρέπει να πάρω;

 

  Search:

 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post