Capsiplex σχόλια


Capsiplex σχόλιαΜε τον ισχυρισμό ότι καίει από όσες θερμίδες ως ένα σκούντημα 25 λεπτά, δεν είναι περίεργο ότι Capsiplex – ένα νέο χάπι αδυνατίσματος – έχει κάνει είδηση. Αλλά είναι Capsiplex ασφαλή και θα μετακινείται πραγματικά αυτά τα κιλά; Διαιτολόγος Juliette Kellow ερευνά...

Η τελευταία αδυνάτισμα χάπι για την επίτευξη UK ακτές πραγματικά κάνει ήχο πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό. Capsiplex ισχυρίζεται ότι το να σας βοηθήσει χάσετε βάρος, ενώ να μην κάνουμε τίποτα περισσότερο από συνεδρίαση στο γραφείο σας, χάρη στην ικανότητά του να κάψετε έως 278 θερμίδες – το ίδιο ποσό όπως και ένα χάμπουργκερ, φέτα πίτσα ή δύο μεγάλες κουραμπιέδες.

Με μια διασημότητα μετά που υποτίθεται ότι περιλαμβάνει A-listers όπως η Jennifer Lopez, Μπραντ Πιτ και η Britney Spears, δεν είναι καμία κατάπληξη που μας Βρετανοί πρόκειται τρελός για αυτό. Αλλά ενώ Capsiplex μπορεί να είναι μεγάλη είδηση για εφημερίδες, είναι επίσης μεγάλη είδηση για την περίμετρο της μέσης μας;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι το Capsiplex;

Capsiplex είναι συμπλήρωμα αδυνατίσματος που περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται καψαϊκίνη, μια φυσική ένωση που βρέθηκαν σε καυτερές πιπεριές (πιπεριές), που τους δίνει τους θερμότητα.

Επίσης περιέχει τρία άλλα συστατικά: καφεΐνη, νιασίνη (βιταμίνη Β) και piperine (που βρίσκεται σε μαύρο πιπέρι). Ως αποτέλεσμα, που ισχυρίζεται ότι είναι 100 τοις εκατό φυσικό.

Πώς λειτουργεί το Capsiplex;

Το προϊόν ισχυρίζεται ότι το πιπέρι τσίλι (ή καψαϊκίνη) σε τα χάπια διεγείρει το μεταβολισμό μας ώστε να μπορούμε να κάψετε περισσότερες θερμίδες και συνεπώς μείωση του σωματικού λίπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Υπάρχει απόδειξη λειτουργεί;

Όλες οι απαιτήσεις για Capsiplex βασίζονται σε μια μικρή δίκη που διεξάγονται στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Στη μελέτη, 25 θέματα που πήρε είτε ένα χάπι Capsiplex ή εικονικό φάρμακο πριν από την άσκηση.

Οι ερευνητές στη συνέχεια παρακολουθείται το ποσό της ενέργειας που δαπανάται τους και τους κατανάλωση οξυγόνου και ο καρδιακός ρυθμός 60 λεπτά προτού να ασκεί, κατά τη διάρκεια 60 λεπτά άσκηση που αποτελείται από το περπάτημα στο διάδρομο και στη συνέχεια 50 λεπτά μετά την άσκηση.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι θέματα να παίρνετε τα χάπια αδυνατίσματος Capsiplex έκαψε τρεις φορές περισσότερες θερμίδες πριν από την άσκηση, τρία τοις εκατό περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια άσκησης και 12 φορές περισσότερες θερμίδες επάνω σε μία ώρα μετά την άσκηση-που ανέρχονται σε ένα επιπλέον 278 θερμίδες συνολικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Capsiplex σχόλια

Έτσι μπορεί να τσίλι βοηθήσει πραγματικά για απώλεια βάρους;

Ένας μικρός αριθμός των ζώων και ανθρώπινες μελέτες έχουν εξετάσει εάν κατανάλωση τσίλι αυξάνει το μεταβολισμό. Σίγουρα, φαίνεται ότι η προσθήκη της σε γεύματά τσίλι αυξάνει την παραγωγή θερμότητας στο σώμα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός το οποίο συνεπάγεται το σώμα πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία.

Ως αποτέλεσμα, ένα μικρό ποσό επιπλέον θερμίδες καίγονται. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι μόνο βραχύβια. Πλέον μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορεί να δει από το να κάνει τακτική δραστηριότητα και άσκηση, η οποία αυξάνει το μεταβολισμό σας, φυσικά.

Εν τω μεταξύ, καμία έρευνα έχει διενεργηθεί για να δείτε εάν η δραστική ουσία του τσίλι-καψαϊκίνη – είναι μια αποτελεσματική μακροπρόθεσμη θεραπεία για την παχυσαρκία.

Τελικά, μέχρι σημαντικά περισσότερη έρευνα πραγματοποιείται, είναι αδύνατο να πούμε αν τσίλι, πραγματικά, ενίσχυση απώλεια βάρους. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι απίθανο θα είναι ποτέ η μαγεία αδυνατίσματος συστατικό τόσοι πολλοί από εμάς επιθυμία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Τι κάνει αυτό το χάπι διαφορετικό;

Πολλά χάπια αδυνατίσματος περιλαμβάνουν τσίλι, έτσι τι είναι οι ιθύνοντες του Capsiplex πιστεύω αυτό που χώρια; Πολλά συμπληρώματα αδυνατίσματος περιλαμβάνει οπωσδήποτε συστατικά όπως το πιπέρι καγιέν, τσίλι ή καψαϊκίνη.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές του Capsiplex πω ότι καυτερές πιπεριές καταναλώνονται κατά τα ποσά που απαιτούνται για την αποτελεσματική καψίματος θερμίδας σημαντικά θα ερεθίσει το βλεννογόνο του στομάχου αν λαμβάνονται στο δοσολογία χρειάζεται.

Λένε ότι, προκειμένου να αποτραπεί αυτή η ενόχληση, πολλά συμπληρώματα χρησιμοποιήσετε αραιωμένα, αναποτελεσματική ποσότητες τσίλι πιπέρι απόσπασμα.

Capsiplex διαφέρει επειδή τα συμπληρώματα χρησιμοποιούν μια ειδική επίστρωση που έχει σχεδιαστεί για να αντέχουν την οξύτητα του στομάχου. Ως αποτέλεσμα, το εκχύλισμα πιπεριάς παρακάμπτει το στομάχι όπου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και αντί να απελευθερώνεται απευθείας στο έντερο, όπου δεν δυσφορία υποτίθεται ότι είναι αισθητή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Πόσο κοστίζει το Capsiplex;

Μια προμήθεια ένα μήνα 30 κάψουλες κοστίζει £29,99.

Πόσο συχνά μπορείτε να το πάρετε;

Μπορείτε να πάρετε ένα χάπι την ημέρα το πρωί με ένα ποτήρι του νερού, ή για καλύτερο αποτέλεσμα, 30-60 λεπτά πριν από την άσκηση.

Πόσο βάρος θα χάσω;

Οι κατασκευαστές λένε εξαρτάται εκκίνησης το βάρος σας, αλλά αν έχετε περισσότερες από μια πέτρα θα μπορούν να αναμένουν να χάσουν έως 4lb την πρώτη εβδομάδα που ακολουθείται από 1-2 λίβρες εβδομαδιαίως μετά από αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Capsiplex σχόλια

Υπάρχουν άλλα προϊόντα Capsiplex;

Ναι, υπάρχει επίσης ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Capsiplex όρεξης υπερτάσεων, που υποστηρίζει ότι βοηθήσει κρατήσει πείνας στον κόλπο και να μειώσει το μέγεθος της μερίδας έως 50 τοις εκατό για να σας κρατήσει πλήρη μέχρι το επόμενο γεύμα σας χωρίς την ανάγκη να σνακ.

Αυτό το προϊόν περιέχει πολλά συστατικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στα συμπληρώματα αδυνατίσματος, συμπεριλαμβανομένων:

  • Μεθυλοκυτταρίνη
  • l-καρνιτίνη
  • στεατικό μαγνήσιο
  • χρώμιο picolinate

Κοστίζει £24.99 για την 90 κάψουλες-μια για ένα μήνα. Φαίνεται ότι οι μελέτες δεν πραγματοποιήθηκαν στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του εν λόγω προϊόντος. Επίσης, υπάρχει μόνο περιορισμένη έρευνα, ενδεχομένως, να προτείνει ότι τα επιμέρους συστατικά είναι επιτυχής στο με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε συμπλήρωμα αδυνατίσματος, λαμβάνοντας Capsiplex χάπια αδυνατίσματος είναι πιθανό να σημαίνει να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό που τρώτε και πόσο άσκηση παίρνετε – και που μπορεί να είναι μόνο ένα καλό πράγμα.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι όταν αρχίσουν λήψη ενός συμπληρώματος που πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να χάσετε βάρος, ασυνείδητα αλλάζουν διατροφικές τους και ασκούν συνήθειες προς το καλύτερο, η οποία οδηγεί σε απώλεια βάρους. Με άλλα λόγια, το αδυνάτισμα χάπια μπορεί να έχουν μια επίδραση ψευδοφαρμάκου.

Και τα μειονεκτήματα;

Υπάρχει επαρκή στοιχεία που να υποδηλώνουν αυτό το προϊόν λειτουργεί για να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Μια μικρή μελέτη που αφορούν θέματα μόλις 25 δεν είναι πραγματικά αρκετά ισχυρή για να σταθεί μέχρι ιατρικό έλεγχο –και μάλιστα, αυτής της μελέτης δεν φαίνεται να έχουν δημοσιευθεί σε κάθε όμοιος-αναθεωρημένα περιοδικά.

Δεν υπάρχει προς το παρόν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μπορούσε να δει τα ίδια αποτελέσματα μεταξύ των ανθρώπων που ανέλαβε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα Capsiplex σε καθημερινή βάση. Γι ' αυτό μια πολύ μεγάλη υπόθεση να προτείνω ότι ενήλικες λήψη αυτού του συμπληρώματος συνήθως θα καψει 278 περισσότερες θερμίδες κάθε ημέρα.

Υπάρχει επίσης επαρκή στοιχεία που να δείχνουν ότι η πρώτη ύλη – καψαϊκίνη από πιπεριές τσίλι-είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της παχυσαρκίας.

Ισχυρισμούς που διατυπώνονται στην ιστοσελίδα του δείχνουν ότι γυμναστήρια ενσωματώνουν Capsiplex σε μερικοί από τους γυμναστήριο και βάρος απώλεια προγραμμάτων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Διαιτολόγοι ετυμηγορία

Αυτό είναι απλώς η τελευταία σε μια σειρά από θαύμα χάπια αδυνατίσματος που έρχονται μέσα και έξω του vogue. Όπως πάντα, αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε συνήθως είναι!

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι το Capsiplex δεν έρχονται ακόμη και με ένα δομημένο μειωμένη σε θερμίδες γεύματος, που πολλοί τύποι παρόμοια συμπληρώματα αδυνατίσματος συνήθως κάνει. Δεν υπάρχει ακόμη και μια λίστα με προτάσεις για το πώς να κάνετε θετικές διατροφικές αλλαγές.

Βρετανικής Διαιτητικής Ένωσης δίνει σαφείς οδηγίες για το πώς να επιτόπου κακές διατροφικές συμβουλές. Αυτές περιλαμβάνουν υπόσχεται μια γρήγορη λύση, συνιστώντας μαγικό παχύς-καίγοντας τρόφιμα και κάνοντας αιτήσεις που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινό. Capsiplex σίγουρα πληροί τα κριτήρια αυτά και έτσι σίγουρα δεν είναι ένα προϊόν που θα σύστηνα ποτέ οι περισσότεροι διαιτολόγοι.

Δαπάνες τόσο μεγάλο ποσό των χρημάτων για το προϊόν αυτό αφορά εμένα. Ορισμένες ιδιότητες μέλους γυμναστικής κόστος £30 μηνιαίως ή λιγότερο και αν καταφέρεις να πηγαίνετε συχνά, θα μπορούσατε να βρείτε εύκολα τον εαυτό σας καίει κατά μέσο όρο τουλάχιστον 300 θερμίδες την ημέρα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Συν, θα πάρετε όλα τα οφέλη της άσκησης – βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία, ήπια τους μυς, ώστε να βελτιώνει το γενικό σχήμα σας και τη διατήρηση γερών οστών χάρη στην βάρη δραστηριότητες. Συν, άσκηση θα κυκλοφορήσει ευτυχής χημικών ουσιών που ονομάζεται ενδορφίνες που πρέπει ενδεχομένως να ενισχύει τη διάθεσή σας. Αυτό το συμπλήρωμα δεν θα επιτύχει σε κάποιο από αυτά τα πράγματα!

Συνολικά, αυτό είναι ένα προϊόν που θα αφήνω στο ράφι. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι ο μόνος τρόπος για να ενισχύσει πραγματικά το μεταβολισμό σας έτσι ώστε μπορείτε να κάψετε επιπλέον θερμίδες είναι μέσα από την άσκηση και την οικοδόμηση του μυός.

Καρυκεύσουν επάνω γεύματα με τσίλι, σίγουρα δεν θα έχετε καμία βλάβη- και μπορεί να σημαίνει να προσθέτετε λιγότερο αλάτι στα τρόφιμα, που είναι ευεργετική για την υγεία-έτσι, αν θέλετε να δώσετε που πάει, περνούν μια-δυο λίρες για ένα βάζο του τσίλι σε σκόνη ή μερικά φρέσκα καυτερά.

Αλλά τελικά, να μετατοπίσει τα κιλά, με ασφάλεια και λογικά, θα πρέπει να κολλήσει σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, που είναι χαμηλότερο σε θερμίδες και πιο δραστήριους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν capsiplex από επίσημη ιστοσελίδα

Capsiplex σχόλια

 

  Search:

 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post